Opdrachtgevers

De gesprekken met Petra leren mij steeds op de goede manier betrokken te zijn bij alles wat ik doe en te kunnen onderscheiden van welke zaken ik meer distantie moet nemen. Ze houdt mijn blik helder, laat mij zien wat mijn valkuilen en zorgt dat ik gefocust blijf op de dingen die er werkelijk toe doen, en waar ik invloed op heb. Ze leert mij zowel duidelijk als ontspannen en positief te zijn. Daarmee vergroot ze niet alleen mijn effectiviteit, maar ook mijn werkplezier, mijn creativiteit en mijn capaciteiten als leidinggevende en naaste collega. De gesprekken met haar zijn werkelijk van doorslaggevend belang geweest in mijn functioneren als directeur, en maken mij tot een gelukkiger mens.

Directeur Uitgeverij

Petra heeft mij gecoacht in een voor mij lastige tijd, waar ik mede dankzij haar beter uitgekomen ben. Met haar juridische achtergrond en ervaring in het bedrijfsleven is Petra een waardevolle gesprekspartner voor juridische professionals als ik. Ze combineert een warme en inlevende aanpak met het lef om je te confronteren met omissies in je eigen redeneringen. Door het stellen van de juiste vragen bereikte zij dat ik tot inzichten kwam die ik nodig had om een volgende stap te zetten. Petra is betrokken en vol aandacht. Kortom zij is een fantastische coach die ik iedereen kan aanraden.

Partner, Advocatenkantoor

Ik heb Petra ervaren als een zeer plezierige trainer. Petra brengt haar kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven en yoga en meditatie in de training in en doet dit met bijzonder veel aandacht en betrokkenheid voor de deelnemers. Petra heeft de kracht om de training aan te laten sluiten bij ieder persoon, waardoor de training voor iedereen zinvol is.

Manager Humanitas

Petra Keuchenius is een professional die de business context erg goed kent. Met haar bevlogenheid voor Mindfullness is zij in staat om dit gedachtengoed over te brengen in een corporate setting. Petra weet hierbij de juiste snaar te raken bij leiders.

Managing Director ABN Amro N.V.

Opdrachtgevers o.a. De Nederlandsche Bank, Roche,  Advocatenkantoren, WPG Uitgevers, Uitgeverij De Bezige Bij, A.W. Bruna Uitgevers, Nederlands Dagblad, Alliander, Gemeente Vianen, Humanitas en het Amsterdam Museum

In de advocatuur is aandacht voor geestelijk welzijn van professionals over het algemeen nog niet vanzelfsprekend. Toen binnen kantoor was besloten om Petra een ‘corporate based mindfulness training te laten verzorgen kwam die aandacht er wel. Ik zelf en veel van mijn collega’s hebben dat als zeer waardevol ervaren. Ik heb geleerd goed te kiezen waarop ik me focus en op de juiste momenten even een rustmoment te nemen. Partner advocatenkantoor